Potpisan aneks Kolektivnog ugovora za JP “Železnice Srbije”

Bez autora
Jun 16 2011

Ministar za infrastrukturu i energetiku u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić, generalni direktor JP “Železnice Srbije” Milovan Marković i predstavnici reprezentativnih sindikata potpisali su danas aneks Kolektivnog ugovora za to preduzeće. U ime sindikata železnice ugovor su potpisali predstavnici Sindikata železničara Srbije, Unije sindikata srpskih železnica i Sindikata izvršnih službi srpskih železnica. Aneks je potpisan na osnovu Zakona o radu i Kolektivnog ugovora za JP “Železnice Srbije”. Aneksom se definiše ukupna masa zarada zaposlenih u JP “Železnice Srbije” za drugi i treći kvartal 2011. godine. Vlada Srbije namerava da obezbedi stabilnost u pogledu zarada u železnici i očekuje investicije koje će otvoriti nova radna mesta.

Potpisan aneks Kolektivnog ugovora za JP “Železnice Srbije”Ministar za infrastrukturu i energetiku u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić, generalni direktor JP “Železnice Srbije” Milovan Marković i predstavnici reprezentativnih sindikata potpisali su danas aneks Kolektivnog ugovora za to preduzeće.

U ime sindikata železnice ugovor su potpisali predstavnici Sindikata železničara Srbije, Unije sindikata srpskih železnica i Sindikata izvršnih službi srpskih železnica.

Aneks je potpisan na osnovu Zakona o radu i Kolektivnog ugovora za JP “Železnice Srbije”.

Aneksom se definiše ukupna masa zarada zaposlenih u JP “Železnice Srbije” za drugi i treći kvartal 2011. godine.

Vlada Srbije namerava da obezbedi stabilnost u pogledu zarada u železnici i očekuje investicije koje će otvoriti nova radna mesta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik